HEI!

Jeg heter Alex og er grunnleggeren av Concept Zero. Her deler jeg litt om reisen vår så langt. For fire år siden startet jeg Concept Zero med en visjon om å forandre måten vi bruker produkter på, med fokus på å redusere negativ påvirkning på planeten vår.
Hei 

Vi kjenner alle til problemet med produkter som fyller butikkhyllene og som er skadelige for miljøet. Hvorfor skal for eksempel vaskemiddelet komme i en stor plastdunk? Vi mener at det må finnes bedre løsninger for oss og for kloden vår. Som forbrukere bør vi ha flere valg når det gjelder produkter som vaskemidler, sjampo, gulvvask og mer – valg som er bedre for både oss selv og miljøet.

Concept Zero, basert i Oslo, ble startet i 2019 med en enkel idé: å utvikle gjennomtenkte hverdagsprodukter som gjør det enkelt å ta grønne valg. Vi begynte med å introdusere stål-sugerør for å erstatte sugerør i engangsplast. Etter hvert utvidet vi sortimentet vårt til å inkludere flere zero-waste produkter som gjenbrukbare bakeark, folie og muffinsformer. Disse produktene fant veien til over 600 butikker i Norge, Danmark og Tyskland.

I høst, i 2023, tok vi steget videre og inkluderte grønnere rengjøringsprodukter i vår satsing. Tøyvask-arkene ble de første i denne serien og er nå tilgjengelige hos Rema 1000, Meny, Spar, Oda, Felleskjøpet og utvalgte Kiwi og Joker-butikker – totalt 1400 butikker over hele landet.
HHH

Concept Zero er i dag satt sammen av to ivrige unge voksne som drives av ideen om at små endringer kan ha store konsekvenser. Vi jobber hardt for å fortsette å utforske innovative og miljøvennlige løsninger for å gjøre din hverdag enklere og mer bærekraftig. Sammen kan vi gjøre en forskjell, én grønn handling av gangen.

Vår visjon er å få engangsprodukter og plast ut av markedet, og vi er takknemlige for støtten fra alle som deler dette målet.

B Corporation  ®

Vi tar ansvarlighet på alvor og er sertifisert B Corporation®. Dette innebærer at en tredjepart går gjennom og verifiserer våre interne prosedyrer og leverandører. Alle våre kommersielle leverandører og deres underleverandører er sertifisert av BSCI®. Dette er et av verdens strengeste programmer for forsyningskjeder og produksjon. Les mer her.Hilsen
Alex og Catharina