OM OSS

Vi vil noe for miljøet

Vi er en Oslo-basert gründerbedrift som startet i 2019 med en enkel idé - å utvikle gjennomtenkte hverdagsprodukter som gjør det enkelt å ta grønne valg. Vårt mål er å få engangsprodukter og plast ut av markedet.

Først
rullet vi ut sugerør av stål for å erstatte engangsvariantene av plast. Siden lanserte vi flere zero waste-produkter som gjenbrukbare bakeark, folie og muffinsformer. Dette ble snart solgt i butikker som Kitch´n, Tilbords, Sunkost og Helios.

D
et tok ikke lang tid før zero-waste produktene våre ble solgt i over 600 butikker i Norge, Danmark og Tyskland.

Høsten 2023 utvidet vi satsingen vår til å også inkludere grønnere rengjøringsprodukter. Tøyvask-arkene er først ute i denne serien. De selges nå i hos Rema 1000, Meny, Spar, Oda, Felleskjøpet og utvalgte Kiwi og Joker-butikker. Totalt 1400 butikker over hele landet.
 

B Corporation ®

Vi tar ansvarlighet på alvor og er sertifisert B Corporation®. Dette innebærer at en tredjepart går gjennom og verifiserer våre interne prosedyrer og leverandører. Alle våre kommersielle leverandører og deres underleverandører er sertifisert av BSCI®. Dette er et av verdens strengeste programmer for forsyningskjeder og produksjon. Les mer her.