• Effektivt

  Gjør tøyet rent hver eneste gang

 • 100% plastfri

  Ingen mikroplast og biologisk nedbrytbar forpakning i papir

 • Skånsomt

  Snille ingredienser. Tøffe mot flekkene og skånsomme mot tøyet

 • Spar penger

  Konkurransedyktig pris per vask

1 av 4

  Laundry, made easy

  Introducing Laundry Sheets, a smarter way to do your laundry.

  This laundry detergent is, unlike traditional detergents, actually easy to use. Gather your clothes and put them in the washer with a Laundry Sheet, and you're done ✨

  Our Laundry Sheets are now available in grocery stores and supermarkets all over Norway!

  4 raske om tøyvask-ark 🍋

  Hva er tøyvask-ark?

  Kort fortalt, tøyvask-ark er et helt vanlig vaskemiddel for klær. Nå tenker du kanskje, "det ser jo ikke ut som vanlig vaskemiddel?". Det er hele poenget! Tøyvask-arkene løser seg opp så fort de kommer i kontakt med vann.

  Kan de brukes på ull og silke?

  Ja, det kan de! Vi har laget formelen med skånsomme ingredienser uten tilsatt enzymer, perfekt for ull og andre delikate tekstiler.

  Tips: Bruk heller mindre enn mer vaskemiddel, det bevarer tekstilene bedre. Det gjelder for alle vaskemidler laget for delikate tekstiler.

  Fungerer de på lav temperatur?

  Ja, absolutt! Tøyvask-arkene er effektive på vask ved 30°C. Lav temperatur er også mye bedre for miljøet!

  Hvor produseres tøyvask-arkene?

  Vi produserer tøyvask-arkene i Sverige, med europeiske ingredienser, på en solcelledrevet fabrikk. Og du, vi bruker også resirkulert svensk papir uten blekemiddel. Så vet du det også!

  • D2 Magasin

  • Dagens Næringsliv

  • Finansavisen

  • Best for the environment

  OM OSS

  Vi er en Oslo-basert gründerbedrift som ønsker å bidra til at flere lever i harmoni med planeten vår. Høres det ambisiøst ut?

  Selv om vi ikke løser bærekraftskrisen på egenhånd, fokuserer vi på en liten, men viktig del av den. Vi vil lage fremtidens konsumprodukter, uten engangsplast, gufne ingredienser, og til og med uten tilsatt vann. For hvorfor frakte vann rundt omkring når vi har rent vann i springen?

  Produktene våre er enkle å gjenbruke eller fylle på, med rene materialer og ingredienser fra ledende råvare-leverandører. Høres det bra ut? Klikk gjerne på linken under for å lese litt mer om oss.