Nå finner du tøyvask-ark i 1400 butikker over hele Norge!

Nå finner du tøyvask-ark i 1400 butikker over hele Norge!

Fra nord til sør, øst til vest. Nå finner du Tøyvask-ark i dagligvarebutikker over hele Norge. Disse finnes nå i alle Rema 1000, Meny og Spar-butikker i landet. Du finner dem også i flere utvalgte Kiwi og Joker-butikker. Handler du på Felleskjøpet? Der finner du dem også! Og hos Oda.


Hvorfor ark?

Vaskearkene skiller seg fra pulver og flytende vaskemiddel, ved at det er vaskemiddel som kommer i form av et ark! Tøyvask-arkene inneholder effektive ingredienser som løfter bort smuss og skitt fra klærne dine, samtidig som de bevarer plaggenes mykhet og kvalitet. Du trenger ikke tøymykner eller andre typer vaskemiddel når du bruker Tøyvask-ark. Bare legg 1-2 vaskeark oppå klærne før du setter i gang maskinen.

Vaskearkene er lette å bruke, de kommer forhåndsinnpakket i riktig dose, noe som gjør at du slipper å måle opp eller gjette hvor mye vaskemiddel du trenger. De er enkle å bære med seg hjem fra butikken og tar lite plass på vaskehyllen.
Og du, det blir heller ikke noe søl!Vaskearkene passer til all slags vask, enten du skal vaske ull, farget eller hvit. Du kan bruke vaskearkene i alle typer vaskemaskiner og til håndvask. De løser seg opp med en gang de kommer i kontakt med vann.


0% plast 

Vi har utviklet Tøyvask-ark for å unngå bruk av plast og vann. Vi mener at det ofte skyldes mangelfull produktdesign når det kommer til behovet for plast i hverdagsprodukter. Ved å fjerne vann fra vaskemiddelet så kan vi enkelt droppe plast. Vaskearkene kommer i en papirboks som er laget av resirkulert papir fra svenske skoger, og den er selvfølgelig 100% gjenvinnbar. Visste du forresten at flytende vaskemiddel består av 60-90% vann? Vi synes at man bør kunne kjøpe vaskemiddel som ikke inneholder vann, de fleste av oss har jo dette hjemme i springen.


Hva koster det?

Prisen på Tøyvask-arkene er et viktig tema for oss. Vi er opptatt av at Tøyvask-ark koster det samme som de andre alternativene i hyllen. Prisen per vask er den samme som de tradisjonelle virkemidlene som du allerede er kjent med. Tøyvask-ark skal ikke være dyrere enn det vaskemiddelet du er vant til å bruke. Det skal ikke være dyrt å velge produkter som er bedre for deg og for miljøet.