Parfymefrie Tøyvask-ark

Parfymefrie Tøyvask-ark

Endelig! Nå har vi utviklet Tøyvask-arkene uten parfyme, og de er kun tilgjengelige på vår nettside. Denne parfymefrie varianten er perfekt for deg som har sensitiv hud eller allergi mot parfyme.

SLIK BRUKER DU TØYVASK-ARK

Gammel vane er vond å vende, sies det. Men av og til trenger man faktisk bare å bytte ut én ting med en annen for å få en ny og bedre vane. Og en ny og bedre vane er akkurat det tøyvask-arkene våre er. De aller fleste bruker allerede vaskemidler når de vasker klær, så det eneste du trenger å gjøre for å gjøre klesvasken litt mer miljøvennlig – er å bytte til tøyvask-ark!Når du skal gå fra flytende vaskemiddel eller pulver til ark, kan det kanskje føles litt uvant. Mange er usikre på om klærne blir like rene så er svaret ja! Tøyvask-ark er om mulig enda enklere å bruke. Slik bruker du våre tøyvask-ark:

  1. Fyll maskinen godt med klær. Husk at du bruker mye vann når du vasker klær, så prøv å unngå å vaske halve maskiner.
  2. Legg et vaskeark oppå klærne. Du kan bruke to hvis tøyet ditt er veldig møkkete, eller klippe et ark i to om du mot formodning bare fyller halve maskinen.
  3. Lukk døren, velg ditt vaskeprogram og sett på maskinen.
  4. Tørk klærne på en snot eller på et tørkestativ ute eller i et luftig rom. Du kan også bruke tørketrommel dersom klærne tåler det. Og du, det går helt fint å bruke tøyvask-arkene våre til ull også. De er veganske og skånsomme mot klærne.

Du kan kjøpe de parfymefrie Tøyvask-arkene her.


Ved håndvask:

Er du på reise? Eller kanskje du har plagg som helst skal håndvaskes? Slik bruker du tøyvask-ark ved håndvask:

  1. Fyll en balje, vask eller badekar med vann
  2. Løs opp et ark i vannet med fingrene dine (eller et halvt, hvis det er lite klær).
  3. Legg klærne i beholderen og vask
  4.  Heng plaggene opp til tørk på en snor eller et tørkestativ