About us

Concept Zero ble etablert i 2018 med ønsket om å utfordre det uendelige forbruket av engangsprodukter.

Til tross for at menneskeheten produserer mer enn 2 milliarder tonn avfall hvert år, vet vi at folk vil fortsette å kjøpe nye produkter. Vi er også klar over at noen produkter, med vekt på noen, er nødvendige i en moderne verden. I stedet for å prøve å overbevise folk om å slutte å kjøpe produkter, ønsker vi å prøve å gjøre det enklere for alle å velge hverdagsprodukter som gjør mindre skade på planeten og menneskene som bor på den.

Produktene du ser med Concept Zero-logoen på, er grundig vurdert for om de i det hele tatt er nødvendige. Du kan også være trygg på at materialene og ingrediensene som brukes i produktene våre, er nøye utvalgt fra produsenter vi stoler på.

Vi liker ikke å generalisere begreper som "karbonnøytral" og "bærekraftig", hvert fall ikke for produkter. Vi erkjenner at alle produktene våre har utslipp. Samtidig har vi gjort vårt aller beste for å redusere den miljømessige påvirkningen forårsaket av produktene våre, i hvert trinn av produktutviklingen og produksjonen vår. Mer om produksjonen vår her.

Vi håper du vil lære mer om vår tilnærming til en ansvarlig livsstil ved å lese bloggene våre, abonnere på nyhetsbrevet vårt, følge oss på sosiale medier og spre vårt budskap.

Hvis du har ideer om hvordan vi kan oppnå enda mer, er du velkommen til å ta kontakt med oss, vi vil mer enn gjerne høre fra deg!

Med Kjærlighet fra Concept Zero-teamet.